Du är här

Nyheter

DEKRA skriver avtal med det norska teknikföretaget ELOP AS

28/1 - 2020

​Dekra Industrial AB och det Hamar-baserade teknikföretaget ELOP AS och DEKRA industrial har ingått avtal om testning, marknadsföring och kommersiell användning av Elops teknik i kombination med DEKRA: s tjänster för inspektion av betongkonstruktioner.

DEKRA Industrial är ackrediterad av Swedac att certifiera pannoperatörer.

17/1 - 2020

Den 18 december 2019 blev DEKRA Industrial AB ackrediterade av Swedac att utfärda certifieringar av pannoperatörer.

DEKRA Industrial och Blendify Learning erbjuder ett av marknadens mest kompletta och tillgängliga lösning för utbildning av pannoperatörer.

13/11 - 2019

DEKRA Industrial AB och Blendify Lerning AB erbjuder tillsammans ett sammanhållet erbjudande för utbildning av pannoperatörer inklusive provskrivning enligt AFS 2017:3. Lösningen ger en flexibilitet för kunden att välja eller mixa utbildning online eller lärarledd utbildning på plats hos kund...

Vindmässan 2019

10 års jubileum och besöksrekord på VIND2019!

30/10 - 2019

När Svensk Vindenergi för 10.e gången slog upp dörrarna till den årliga vindkraftkonferensen på Münchenbryggeriet i Stockholm möttes de 1000 besökarna av en stark representation från DEKRA!

Damm mätning

Vi hjälper er att kontrollera arbetsmiljön – för säkrare arbetsplatser

29/10 - 2019

Att öka säkerheten inom offentlig och privat sektor är ett viktigt mål för oss. Men ännu viktigare är det såklart för de som ska vistas på arbetsplatsen varje dag. Genom vårt samarbete med TOOLS får ni som kund en helhet: DEKRA gör mätningar och behovsanalyser TOOLS...

Sidor