Jobba på DEKRA

Du är här

 • Medarbetarna i centrum

  - Vår viktigaste resurs är våra medarbetare. Stämningen på företaget är väldigt bra och när alla trivs, går det bra för företaget. I takt med att vi expanderar söker vi ständigt efter nya, duktiga medarbetare. Så är du intresserad av ett spännande arbete i en internationell koncern så är du varmt välkommen att höra av dig till oss, säger Anna Murstam, HR-chef.

  DEKRA lägger ner mycket energi på att deras anställda ska trivas med sina kollegor och sina arbetsuppgifter - att det helt enkelt skall vara roligt att gå till jobbet. Det är trots allt en stor del av din tid du tillbringar på ditt arbete.
  Huvudkontoret ligger i Göteborg, men DEKRA finns även i Stockholm och Malmö samt på ytterligare 24 orter i Sverige.

  Lediga tjänster
 • Träffa våra medarbetare
  Namn: Markus Deckeman
  Titel: Sektionschef Lyft 
  Kontor: Solna
  Anställningsår: 2007
  Utbildning: Civilingenjör elektroteknik KTH 2002-2007
   
  Berätta vad du arbetar med och vilka arbetsuppgifter du har?
  Jag arbetar som sektionschef på lyftavdelningen i Stockholm, jag har väldigt varierande arbetsuppgifter allt från att skriva offerter till kunder till att besiktiga berg och dalbanor på nöjesparker.
   
  Vad är det roligaste med ditt arbete? 
  Det absolut bästa med DEKRA är alla mina underbara kollegor och att verkligen varje dag är unik. Den familjära stämningen vi har på DEKRA har jag aldrig upplevt någon annanstans.
   
  Varför valde du att söka till DEKRA? 
  Då jag är civilingenjör i grunden är det lätt att fastna vid ett traditionellt skrivbordsjobb vilket jag ej var intresserad av därför sökte jag mig till ÅF (som sedan blev DEKRA) just för att får variera teori med praktik.

   

 • Träffa våra medarbetare
  Namn: Anna Järnfors
  Titel: Besiktningsingenjör Tryck
  Kontor: Göteborg
  Anställningsår: 2015
  Utbildning: Filosofie kandidatexamen i energisystem samt en hel del interna utbildningar inom de arbeten jag haft tidigare
   
  Berätta vad du arbetar med och vilka arbetsuppgifter du har?
  Jag arbetar med att besiktiga tryckkärl (trycklufttankar, ångpannor, cisterner, processkärl, m.m.). Det innebär att jag åker omkring till många olika kunder, allt från små enmansföretag till stora processindustrier. Arbetet är väldigt fritt och jag planerar och lägger upp mina dagar själv för det mesta. Sedan blir det ju lite administrativt arbete också med att t.ex. skriva rapporter och protokoll.
   
  Vad är det roligaste med ditt arbete? 
  Det roligaste är att det är så omväxlande, ingen dag är den andra lik och man träffar trevliga människor och utför många olika sorters besiktningar. Man har dessutom stora möjligheter att själv påverka om man vill inrikta sig mot något speciellt eller gå någon utbildning man är intresserad av. Mina kollegor är världens bästa också.
   
  Varför valde du att söka till DEKRA? 
  Det verkade vara ett roligt och stimulerande arbete och jag kände att jag hade en användbar bakgrund (jag har tidigare arbetat inom kärnkraftsbranschen). Det som lockade mest var nog att det verkade vara ett så omväxlande jobb, vilket visade sig stämma. Dessutom verkade DEKRA vara ett trevligt företag med bra medarbetare och med goda utvecklingsmöjligheter.

   

Kontaktperson

Jennie Arkblad

Tel.
010 - 455 11 95