Jobba på DEKRA

Du är här

 • Medarbetarna i centrum

  - Vår viktigaste resurs är våra medarbetare. Stämningen på företaget är väldigt bra och när alla trivs, går det bra för företaget. I takt med att vi expanderar söker vi ständigt efter nya, duktiga medarbetare. Så är du intresserad av ett spännande arbete i en internationell koncern så är du varmt välkommen att höra av dig till oss, säger Anna Murstam, HR-chef.

  DEKRA lägger ner mycket energi på att deras anställda ska trivas med sina kollegor och sina arbetsuppgifter - att det helt enkelt skall vara roligt att gå till jobbet. Det är trots allt en stor del av din tid du tillbringar på ditt arbete.
  Huvudkontoret ligger i Göteborg, men DEKRA finns även i Stockholm och Malmö samt på ytterligare 24 orter i Sverige.

  Lediga tjänster
 • Träffa våra medarbetare
  Namn: Sanna Jonsson
  Titel: Besiktningsingenjör Lyft
  Kontor: Solna
  Anställningsår: 2020
  Utbildning:
   
  Berätta vad du arbetar med och vilka arbetsuppgifter du har?
  Jag arbetar med att besiktiga hissar och andra lyftobjekt i Stockholm och Uppsala! Mina dagar innebär att jag åker runt till olika kunder, allt från mindre bostadsrättsföreningar till större företag. Vi kontrollerar att anläggningar är säkra. 
   
  Vad är det roligaste med ditt arbete? 
  Det roligaste med arbetet är variationen. Ingen dag är den andra lik. Min vecka kan börja i Nynäshamn och avslutas i Uppsala. Även hissarna kan variera, allt från hissar byggda på 50-talet till nya moderna hissar med avancerad teknologi. Jag hinner se mycket!
   
  Varför valde du att söka till DEKRA? 
  Att det just vart DEKRA beror på det omväxlande arbete och att jag får chansen att utvecklas kontinuerligt samtidigt som det är kul på jobbet. Trots att företaget är stort får man ändå en trevlig ”hemmakänsla” på kontoret. DEKRA verkade dessutom vara ett stort företag med många härliga kompetenta medarbetare, vilket stämde bra. 

   

 • Träffa våra medarbetare
  Namn: Anna Järnfors
  Titel: Besiktningsingenjör Tryck
  Kontor: Göteborg
  Anställningsår: 2015
  Utbildning: Filosofie kandidatexamen i energisystem samt en hel del interna utbildningar inom de arbeten jag haft tidigare
   
  Berätta vad du arbetar med och vilka arbetsuppgifter du har?
  Jag arbetar med att besiktiga tryckkärl (trycklufttankar, ångpannor, cisterner, processkärl, m.m.). Det innebär att jag åker omkring till många olika kunder, allt från små enmansföretag till stora processindustrier. Arbetet är väldigt fritt och jag planerar och lägger upp mina dagar själv för det mesta. Sedan blir det ju lite administrativt arbete också med att t.ex. skriva rapporter och protokoll.
   
  Vad är det roligaste med ditt arbete? 
  Det roligaste är att det är så omväxlande, ingen dag är den andra lik och man träffar trevliga människor och utför många olika sorters besiktningar. Man har dessutom stora möjligheter att själv påverka om man vill inrikta sig mot något speciellt eller gå någon utbildning man är intresserad av. Mina kollegor är världens bästa också.
   
  Varför valde du att söka till DEKRA? 
  Det verkade vara ett roligt och stimulerande arbete och jag kände att jag hade en användbar bakgrund (jag har tidigare arbetat inom kärnkraftsbranschen). Det som lockade mest var nog att det verkade vara ett så omväxlande jobb, vilket visade sig stämma. Dessutom verkade DEKRA vara ett trevligt företag med bra medarbetare och med goda utvecklingsmöjligheter.

   

Kontaktperson

Jennie Arkblad

Tel.
010 - 455 11 95