Tjänster

Du är här

 • Ett oberoende kontrollföretag

  Att vara ett ackrediterat kontrollorgan är att vara godkänd av myndigheten SWEDAC för att få utföra bland annat säkerhetskontroller. Företaget ska ha rutiner, exempelvis tekniska instruktioner och checklistor samt att teknikerna ska ha adekvat utbildning. SWEDAC genomför regelbundna revisioner för att se att kontroller utförs på ett säkert sätt. DEKRA Industrial AB är ackrediterat för att exempelvis utföra olika typer av besiktningar.

  - Det är en stor fördel för oss att var ett oberoende kontrollföretag och inte ett vanligt konsultbolag. Vi har lyckats med vår utmaning, att alltid ha säkerheten i fokus men samtidigt hjälpa kunderna genom bra service och samarbete, säger Stefan Törngren, VD för DEKRA Industrial AB.

   

 • TIC-Tjänster

  DEKRA är nog mest känd för sina tjänster inom Provning, Besiktning och Certifiering (Testing, Inspection and Certification - TIC). I affärsenhet TIC utför över 400 tekniker mer än 30.000 uppdrag varje år.

  TECH-Tjänster

  Behovet av avancerad rådgivning och projektledning gällande säkerhet ökar ständigt. DEKRA erbjuder genom affärsenheten Technology de tjänster som krävs för att kunna genomföra komplexa projekt på ett säkert sätt.