Global partner for a safe world

Vad kan du göra för din egen och andras säkerhet? Påminna kollegan att sätta på sig hjälmen, använda bilbarnstolar till barnen, sätta upp brandvarnare hemma. Mycket kan du göra själv, men ibland behövs hjälp. DEKRA är ett företag som bara arbetar med säkerhetsrelaterade tjänster för att göra världen lite säkrare, på vägen, på arbetet och i hemmet.

Våra tjänster
 • DEKRA leder utvecklingen inom oberoende besiktning, provning och certifiering med verksamhet världen över, inom de flesta branscher. I Sverige är DEKRA verksamma på 28 orter med ett och samma mål. Att du alltid ska vara på den säkra sidan.
   

  Läs mer om DEKRA
 • "Tilllverkning & CE-märkning av tryckbärande anordningar"

  PED-utbildning 2019/2020

  Sedan 2016 arbetar vi efter EU direktiv 2014/68/EU (PED, AFS 2016:1) när vi tillverkar tryckbärande anordningar och aggregat som ska släppas ut på marknaden i Europa. Vi har tagit fram en utbildning som beskriver hur direktivet är uppbyggt samt hur man bör tolka texterna. Kommande utbildningstillfällen:

  19-20 november i Örnsköldsvik, 3-4 december i Stockholm, & 14-15 januari i Göteborg. 

  Läs mer och anmäl dig här >>
 • Behöver du besiktning?

  Här kan du skicka in en offertförfrågan gällande besiktning eller annan tjänst.

  Till offertförfrågan
 • Pannoperatörsutbildning 2019

  Enligt AFS 2017:3 – ”Användning och kontroll av trycksatta anordningar”, ska operatörer av pannor vara certifierade. Kravet gäller fr o m 1 december 2020 för operatörer av pannor i kategori 1 och 2 och fr o m 1 december 2022 för operatörer av pannor i kategori 3 och 4. 

  Utbildningen Pannoperatörsutbildning - förberedelse för certifiering, Kategori 1 - 4 släpps till hösten!

  Läs mer om utbildningen här »
 • Nöje & Fritid
  Tillverkning & Verkstad
  Livsmedel & Läkemedel
  Infrastruktur & Fordon
  Papper & Massa
  Kärnkraft
  Gruv & Metall
  Fastighet & Bygg
  Kemi, Olja & Gas
 • Nyheter
  Vindmässan 2019

  10 års jubileum och besöksrekord på VIND2019!

  30/10 - 2019

  När Svensk Vindenergi för 10.e gången slog upp dörrarna till den årliga vindkraftkonferensen på Münchenbryggeriet i Stockholm möttes de 1000 besökarna av en stark representation från DEKRA!

  Damm mätning

  Vi hjälper er att kontrollera arbetsmiljön – för säkrare arbetsplatser

  29/10 - 2019

  Att öka säkerheten inom offentlig och privat sektor är ett viktigt mål för oss. Men ännu viktigare är det såklart för de som ska vistas på arbetsplatsen varje dag. Genom vårt samarbete med TOOLS får ni som kund en helhet: DEKRA gör mätningar och behovsanalyser TOOLS...

  Innovation

  DEKRA startar upp ett innovationscenter för IoT

  19/12 - 2018

  Ett led i att bli en starkare partner för kunderna.

  DEKRAs Mikael Pettersson och Stefan Qvist tar emot priset som Årets Teknikföretag.

  DEKRA vinner pris som Årets Teknikföretag

  8/11 - 2018

  DEKRA i Mönsterås tog emot det ärofyllda priset som Årets Teknikföretag i Mönsterås Kommun på Strandgalan den 27 oktober. I motiveringen nämndes bland annat DEKRAs samarbete med SAAB och det projekt som pågår på Kockums.  

 • Utbildning

  Kunskap är den viktigaste delen av ett företags utveckling och därför faller det sig naturligt att utbildning ligger DEKRA varmt om hjärtat. Tack vare medarbetarna erbjuder DEKRA en unik och bred kompetens inom branschens alla områden och vill mer än gärna dela med sig av deras kunskap.

  DEKRA genomför utbildningar som är skräddarsydda efter just ditt företags behov.

  Läs mer om DEKRAs utbildningar
 • Karriär

  Jobba på DEKRA

  DEKRAs viktigaste resurs är medarbetarna. Stämningen kollegorna emellan är väldigt bra och när medarbetarna trivs, går det bra för företaget. De söker ständigt efter nya, duktiga talanger. Huvudkontoret ligger i Göteborg, men DEKRA finns även i Stockholm och Malmö samt på ytterligare 30 orter i Sverige.

  Lediga tjänster