Global Partner for a Safe, Secure & Sustainable world

Vad kan du göra för din egen och andras säkerhet? Påminna kollegan att sätta på sig hjälmen, använda bilbarnstolar till barnen, sätta upp brandvarnare hemma. Mycket kan du göra själv, men ibland behövs hjälp. DEKRA är ett företag som bara arbetar med säkerhetsrelaterade tjänster för att göra världen lite säkrare, på vägen, på arbetet och i hemmet.

Våra tjänster
 • DEKRA leder utvecklingen inom oberoende besiktning, provning och certifiering med verksamhet världen över, inom de flesta branscher. I Sverige är DEKRA verksamma på 28 orter med ett och samma mål. Att du alltid ska vara på den säkra sidan.
   

  Läs mer om DEKRA
 • Pannoperatörsutbildning

  Enligt AFS 2017:3 – ”Användning och kontroll av trycksatta anordningar”, ska operatörer av pannor vara certifierade. Kravet gäller fr o m 1 december 2022 för operatörer av pannor i kategori 1 - 4. 

  Läs mer om utbildningen här »
 • Är det dags för en besiktning?

  Via vårt kontaktformulär kan du direkt boka en besiktning. Du kan även be om en offert eller få kontakt för mer information om våra tjänster.

  Till kontaktformuläret
 • Nyheter

  Säkerhetskoncernen DEKRA förvärvar SLP Hiss och Lyftbesiktning AB

  10/11 - 2021

  En koncern med säkerhet i fokus

  ...

  DEKRA belönas för sitt hållbarhetsarbete

  15/4 - 2021

  Den internationella expertorganisationen DEKRA har belönats för sitt hållbarhetsarbete. EcoVadis, världsledande standard för hållbarhet i globala värdekedjor, har tilldelat test-, inspektions- och certifieringsföretaget en ”platina” -ranking. Detta placerar DEKRA bland de 1% av de utvärderade...

  ​Välbeprövat samarbete kvalitetssäkrar leveransen

  19/11 - 2020

  Här kommer en rolig nyhet från UFAB om samarbetet mellan UFAB och DEKRA som vi valt att publicera vidare.

  UFAB är specialiserade på tillverkning av komplexa komponenter som kräver hög...

  Information från DEKRA Industrial AB om vår verksamhet och beredskap gällande Coronaläget (Covid-19).

  27/3 - 2020

  DEKRA Industrial AB utför säkerhetsrelaterade tjänster inom Teknisk kontroll, i första hand genom kontroll & besiktningar av lyft och trycksatta anordningar samt oförstörande provning och svetsrelaterade tjänster på olika typer av anläggningar runt om i Sverige. 

 • Utbildning

  Kunskap är den viktigaste delen av ett företags utveckling och därför faller det sig naturligt att utbildning ligger DEKRA varmt om hjärtat. Tack vare medarbetarna erbjuder DEKRA en unik och bred kompetens inom branschens alla områden och vill mer än gärna dela med sig av deras kunskap.

  DEKRA genomför utbildningar som är skräddarsydda efter just ditt företags behov.

  Läs mer om DEKRAs utbildningar
 • Karriär

  Jobba på DEKRA

  DEKRAs viktigaste resurs är medarbetarna. Stämningen kollegorna emellan är väldigt bra och när medarbetarna trivs, går det bra för företaget. De söker ständigt efter nya, duktiga talanger. Huvudkontoret ligger i Göteborg, men DEKRA finns även i Stockholm och Malmö samt på ytterligare 30 orter i Sverige.

  Lediga tjänster