Du är här

25/10 - 2019

Tord Björklund blir ny chef för tryckverksamheten i norra Sverige

Vi på DEKRA är mycket stolta över att ha rekryterat Tord som ansvarig chef för tryck i norra Sverige.

Vi på DEKRA är mycket stolta över att ha rekryterat Tord som ansvarig chef för tryck i norra Sverige. ”Sektionen har de senaste åren haft god tillväxt och vi är glada att Tord blir den som kommer fortsätta att utveckla verksamheten” säger Stefan Törngren, VD på DEKRA Industrial AB i Sverige.
 
Tord har ett långt förflutet inom DEKRA Sverige där han senast var teknikchef inom området trycksatta anordningar fram tills han tillträdde en ny roll internationellt inom DEKRA. Där var han ansvarig inom området för trycksatta anordningar och svetsning inom hela DEKRA koncernen.
 
Tord blir ansvarig för vår tryckverksamhet i norra Sverige som huvudsakligen erbjuder tjänster inom besiktning av trycksatta anordningar, men också andra tjänster som exempelvis konstruktionskontroll och material- och skadeutredningar.
 
Det har varit otroligt lärorikt att jobba med DEKRA internationellt och jag tar givetvis med mig alla dessa erfarenheter i min nya roll och ser fram emot att tillsammans med mina kollegor fortsätta utveckla DEKRA Sverige för framtiden” -Tord Björklund​
 
 
 
Kontaktuppgifter för ytterligare frågor:
 
Tord Björklund
Sektionschef tryck Norrland
DEKRA Industrial
Tfn: +46 10 455 1041
Mail: tord.bjorklund@dekra.com