Global partner for a safe world

Vad kan du göra för din egen och andras säkerhet? Påminna kollegan att sätta på sig hjälmen, använda bilbarnstolar till barnen, sätta upp brandvarnare hemma. Mycket kan du göra själv, men ibland behövs hjälp. DEKRA är ett företag som bara arbetar med säkerhetsrelaterade tjänster för att göra världen lite säkrare, på vägen, på arbetet och i hemmet.

Våra tjänster
 • DEKRA leder utvecklingen inom oberoende besiktning, provning och certifiering med verksamhet världen över, inom de flesta branscher. I Sverige är DEKRA verksamma på 27 orter med ett och samma mål. Att du alltid ska vara på den säkra sidan.
   

  Läs mer om DEKRA
 • Behöver du besiktning?

  Här kan du skicka in en offertförfrågan gällande besiktning eller annan tjänst.

  Till offertförfrågan
 • Nöje & Fritid
  Tillverkning & Verkstad
  Livsmedel & Läkemedel
  Infrastruktur & Fordon
  Papper & Massa
  Kärnkraft
  Gruv & Metall
  Fastighet & Bygg
  Kemi, Olja & Gas
 • Nyheter

  Setra och DEKRA Industrial AB har tecknat ramavtal

  2/5 - 2016

  Setra är ett av Sveriges största träindustriföretag som förädlar råvara från ansvarsfullt brukade skogar och erbjuder klimatvänliga produkter och lösningar för byggande och boende på en global marknad. De har skrivit ramavtal med DEKRA som leverantör av alla besiktningstjänster.

  Stockholms fotgängare värst i Europa

  11/4 - 2016

  Många fotgängare i Europa distraheras av sina smartphones när de går över gatan enligt en internationell undersökning genomförd av DEKRA Accident Research i sex europeiska huvudstäder. I Stockholm var användningen av smartphones...

  SFVF och DEKRA Industrial AB tecknar avtal för att öka säkerheten på bilverkstäderna

  4/3 - 2016

  Sveriges Fordonsverkstäders Förening, SFVF driver frågan om den kvalitetsverifierande branschstandarden Godkänd Bilverkstad för att öka säkerheten på bilverkstäderna runt om i Sverige. Detta efter att det rapporterats om kvalitetsbrister på bilverkstäderna. Som ett komplement till denna...

  DEKRA stöder UNICEF – för att barn borde få leva i säkerhet

  16/12 - 2015

  Säkerhet är ett mänskligt grundbehov. Vi är lika beroende av den som av att få andas frisk luft. Erfarna experter från DEKRA skapar mer säkerhet i livets alla väsentliga aspekter - i trafiken, på arbetsplatsen och i hemmet - i över 50 länder. 

 • Utbildning

  Kunskap är den viktigaste delen av ett företags utveckling och därför faller det sig naturligt att utbildning ligger DEKRA varmt om hjärtat. Tack vare medarbetarna erbjuder DEKRA en unik och bred kompetens inom branschens alla områden och vill mer än gärna dela med sig av deras kunskap.

  DEKRA genomför utbildningar som är skräddarsydda efter just ditt företags behov.

  Läs mer om DEKRAs utbildningar
 • Karriär

  Jobba på DEKRA

  DEKRAs viktigaste resurs är medarbetarna. Stämningen kollegorna emellan är väldigt bra och när medarbetarna trivs, går det bra för företaget. De söker ständigt efter nya, duktiga talanger. Huvudkontoret ligger i Göteborg, men DEKRA finns även i Stockholm och Malmö samt på ytterligare 24 orter i Sverige.

  Lediga tjänster