Du är här

8/11 - 2018

DEKRA vinner pris som Årets Teknikföretag

DEKRA i Mönsterås tog emot det ärofyllda priset som Årets Teknikföretag i Mönsterås Kommun på Strandgalan den 27 oktober. I motiveringen nämndes bland annat DEKRAs samarbete med SAAB och det projekt som pågår på Kockums.  

DEKRAs Mikael Pettersson och Stefan Qvist tar emot priset som Årets Teknikföretag.

Lördagen 27 oktober ägde Strandgalan 2018 rum i Mönsterås för 6e året i rad. Strandgalan är en näringslivsgala för Mönsterås Kommuns företagare och intressenter som arrangeras årligen. Galan lyfter fram företag som utmärkt sig, och i år var det ca 230 företagare från kommunen som var gäster. En av galans viktigaste uppgifter är att uppmuntra och synliggöra insatser inom näringslivet i Mönsterås kommun.

På folkets hus i Blomstermåla hölls årets gala och priser i kategorier såsom bland annat Årets Handlare, Teknikföretag, och Gröna företag delades ut. Trots hård konkurrens kammade DEKRA Industrial AB hem den ärofyllda vinsten som Årets Teknikföretag i Mönsterås Kommun, tack så mycket Mönsterås Kommun!

Motiveringen till vinsten nämnde bl.a. det avtal som knutits med SAAB. DEKRA säkrar där kvalitén genom utförandet av oförstörande provning på Försvarets Materialverks (FMV) ytfartyg och U-båtar. Mikael Pettersson på DEKRA, som har varit projektansvarig på plats hos SAAB de senaste 13 åren, har nu även jobbat hårt med detta avtal. Det jobb och dess framgångar som har nåtts tillsammans på Kockums under denna tid är vi mycket stolta över.

”Det är otroligt roligt och ärofyllt att bli utnämnd som Årets Teknikföretag i Mönsterås Kommun, och jag tror att vi gått från att vara lite anonyma inom kommunen, till omtalade – riktigt kul! Ett stort tack till vår personal som gör ett otroligt bra jobb för att bibehålla vårt goda rykte och jag ser fram emot fortsatta framgångar med DEKRA” Säger Stefan Qvist, Sektionschef på DEKRAs kontor i Blomstermåla.